Кои са Nutritect?

Nutritect Bulgaria са представители на бранда над 15 години.

Като активен спортист, опитен фармацевт и със семейна традиция, аз и моят екип от години разработваме качествени продукти на най-високо ниво. Най-новите научни открития и разнообразен опит, също чрез тясно сътрудничество с добре известни лекари, спортисти и учени, както и непрекъснатото по-нататъшно развитие ви гарантират надеждни продукти за вашето благосъстояние и вашите индивидуални нужди.

ЙОЗЕФ ХОЛЦХОУ-РИДЕЛ

  / основател и управител  /

Философия

Корпоративната философия на Nutritect GmbH се основава на две основни основи:

Nutritect вижда като задължение към своите клиенти да осигурят всички подходящи прозрения за предприемаческите събития, за да бъдат по-осезаеми за тях. Честността е една от най-важните фундаментални ценности. Това е не само много важно по отношение на клиентите, но също така поддържаме искрени отношения с бизнес партньори, търговци и доставчици.

Прозрачност

Ние разглеждаме това като процес на откритост, честност и праволинейност по отношение на различните операции на компанията.

Персонален подход

Винаги вземаме индивидуалните нужди на всеки наш клиент, за да можеш да предложим след това и индивидуален подход.

ЙОЗЕФ ХОЛЦХОУ-РИДЕЛ

  / основател и управител  /

ДЖУЛИАН РИДЕЛ

  / маркетинг и продажби  /

Мисия

Нашата мисия е да помагаме на състезателните спортисти със съвети и да намираме оптималния състав на продуктите в индивидуалните съвети, така че всеки състезателен спортист да може да извлече най-доброто от себе си. Отдаваме голямо значение на висококачествените и по-натурални съставки. 

Освен това за нас е важно клиентът да се възприема като индивид и да се чувства третиран по този начин.

Затова отдаваме голямо значение на принципа: клиентът е Nutritect и Nutritect е клиентът. Това означава, че се срещате на едно ниво и споделяте радостта и страстта си към състезателните спортове заедно и по този начин си предлагате добавена стойност.

Спортисти

От спортисти за спортисти, защото ние знаем точно какви са нуждите им и как да отговорим на тях прецизно.

Качество

Всички съставки, които ние използваме в създаването на нашите продукти са с проверен произход и качество, за да сме сигурни, че клиентите ни получават каквото заслужават – само най-доброто!

Произведено в Германия

Според последните научни открития

Международен бранд

Достъпен в множество държави по цял свят

40+ години опит

В производството и развитието на хранитени добавки

Погрижи се за здравето си